June 20, 2022

Kako odabrati FB interesovanja [Lista svih interesovanja]

Facebook-ov alat za reklamiranje je veoma moćan. Gotovo da za svaku robu pronalazi kupca. Ipak da bi se prodaje desile potrebno ga je poznavati, odnosno pravim reklamama ciljati prave ljude. Zato ćemo ti pomoći u jednom veoma bitnom delu, a to je odabir interesovanja koje nam Facebook nudi u sekciji za detaljno targetovanje. Pre svega […]

April 21, 2022

Kako pronaći inspiraciju za dizajn na proizvodima? [Rešenje]

Šta da stavim na garderobu (proizvode), a da se svidi drugima? Kakav dizajn? Ako pročitaš ovaj tekst, verujemo da ćeš pronaći odgovor na to pitanje. I ne samo to, dobićeš i layout-e dizajna koji se prodaju, da ne moraš da razmišljaš o tome kako da uklopiš elemente dizajna da izgledaju lepo na proizvodu. Upozorenje: Ovo […]

January 31, 2022

Jednostavno do Dizajna Koji će se Prodavati! [Najbolji Online Alati]

Nije lako napraviti dizajn koji će se prodavati. Ipak Brendly ti nudi listu najboljih online alata za dizajn, ali i kako da dođeš do ideje.

January 20, 2022

Kako Zaraditi Preko Interneta uz Pomoć Brendly-ja?

Kako zaraditi putem interneta? Da li je moguće zaraditi na lak način, bez početnog ulaganja i koji način je najbolji? Pročitaj i saznaj.

December 29, 2021

Print on Demand – Ultimativni Vodič

Želiš da napraviš svoj brend, ili uspešan Print on Demand biznis? Evo vodiča koji će ti u tome pomoći. Tu je sve, od A do Š.

December 21, 2021

Brendly Vodič za Platformu

Potrebna ti je pomoć oko upravljanja Brendly nalogom? Pripremili smo ti vodiče, korak po korak za sve funkcionalnosti na našoj POD platformi

Verifikacija Brendly Naloga [Detaljan Vodič]

Vodič za verifikaciju Brendly naloga. Verifikacija je neophodna kako bi prodavnica postala aktivna i omogućila se prodaja.

December 15, 2021

Uvećaj eCommerce Zaradu Za Praznike u 5 Koraka!

Ovih 5 koraka te mogu dovesti do velikog broja prodaja i eCommerce zarade, ili koji god cilj da izabereš za svoju prazničnu kampanju.